Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pheromax – opinie chciałabym poznać.

08-08-2017, 03:44 AM
Post: #1
Pheromax – opinie chciałabym poznać.
Cześć, kumpel namawia mnie na kupno tego środka bo na imprezach grzeje kanapę zamiast kręcić się z dziewczynami. Wiem, że jest dość drogi ale czy skuteczny? Stosował go ktoś?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-08-2017, 06:22 AM
Post: #2
Pheromax – opinie chciałabym poznać.
Chetniezobacze co ci odpiszą. Od dłuższego czasu nosze się z zamiarem kupna jakiegoś preparatu z feromonem ale nie wiem jaki wybrać. W necie jest sporo ale boje się, że mnie zrobia w balona.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-08-2017, 08:36 AM
Post: #3
Pheromax – opinie chciałabym poznać.
A niewolicie Love and Desire? Jest tańszy i bardzo ładnie pachnie. Nie wiem jak ze skutecznością, bo tamtego nie stosowałem.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-08-2017, 11:10 AM
Post: #4
Pheromax – opinie chciałabym poznać.
Ja kupowałam PheromaxWoman i byłam bardzo zadowolona. Zainteresowanie panów moją osobą było spore, choć sex bombą nie jestem. Zaczęłam go również stosować w sytuacjach zawodowych, bo zauważyłam, że jakoś łatwiej mi to i owo wynegocjować Smile.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-08-2017, 02:07 PM
Post: #5
Pheromax – opinie chciałabym poznać.
Widzę, że feromony robią się popularne. Niektórym osobom faktycznie pomagają w kontaktach z innymi ludźmi. Zamiast łykać prochy na deprechę lepiej kupić feromon.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-08-2017, 03:18 PM
Post: #6
Pheromax – opinie chciałabym poznać.
Hej, ja stosuję Pheromax od jakiegoś czasu i muszę powiedzieć, że jest to strzał w dziesiątkę. Przede wszystkim ma piękne opakowanie, które z łatwością można schować gdziekolwiek, działanie super, dziewczyny się do mnie kleją jak nigdy. Nie zawsze tak było a teraz odzyskałem radość życia. Tu znajdziecie opinie o Pheromax innych nabywców: http://feromony-rank.pl/produkty/pheromax/, można się z nimi zapoznać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-08-2017, 04:06 PM
Post: #7
Pheromax – opinie chciałabym poznać.
Czy to jest środek z zapachem?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-08-2017, 04:50 PM
Post: #8
Pheromax – opinie chciałabym poznać.
Nie, jest to czysty feromon w atomizerze, bardzo łatwy w aplikacji w szklanej buteleczce osłoniętej aluminiową obudową. Buteleczka zawiera około 112 aplikacji.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-08-2017, 06:34 PM
Post: #9
Pheromax – opinie chciałabym poznać.
W takim razie poczytam jeszcze opinie internautów i coś zdecyduję. Doszłem do wniosku, że chyba kupię w perfumach.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości